Download nu de moodmeter !

In de Goed in je Vel-podcast gaf ik je mee dat jij architect bent van je eigen ervaringen en emoties.


Alsook hoe krachtig het is om je emoties te kunnen beschrijven d.m.v de juiste vocabulaire.


Om je hierbij te kunnen helpen, geef ik je graag de tool die ik inzet in mijn coaching.

Die kan je hieronder downloaden.No opt-in form has been selected
Your information is safe with us

En ooh ja... In de podcastaflevering sprak ik ook van 10 positieve emoties.

Die lijst ik nog even voor je op. Bij deze:


+ vreugde

+ dankbaarheid

+ sereniteit, wat zoveel betekent als helder, rustig, kalm te kunnen blijven

+ belangstelling

+ hoop

+ trots

+ geamuseerdheid

+ inspiratie

+ bewondering

+ liefde


Hierover spreken, en dus met oprechte interesse naar deze dingen vragen in een gesprek met anderen, is een heel goede manier om meer diepgang en dus echtere, betekenisvollere, relaties te krijgen.


Maar voor nu, download dus zeker maar even de moodmeter.

Dat kan hieronder.

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us

Wat maakt de moodmeter zo waardevol?

De moodmeter stelt jou in staat om inzicht en bewustzijn te krijgen in jouw emotionele toestand. Hier enkele voordelen:

1. Meer zelfbewustzijn: Met de moodmeter kun je jouw emoties in realtime volgen en monitoren. Door regelmatig in te checken bij jouw emotionele toestand, ontwikkel je een dieper begrip van jouw gevoelens en patronen, wat leidt tot een groter zelfbewustzijn.


2. Emotionele regulatie: De moodmeter biedt jou een platform om actief jouw emoties te beheren. Door jouw huidige emotionele toestand te herkennen, kun je effectieve strategieën en technieken toepassen om jouw emoties op een goede manier te reguleren.


3. Feedback en begeleiding: De moodmeter geeft jou een visuele weergave van jouw emotionele toestanden, zodat je de intensiteit en valentie van jouw emoties kunt inschatten. Deze feedback helpt je om triggers, patronen en trends in jouw emoties te identificeren, zodat je beter geïnformeerde keuzes kunt maken bij het beheren van jouw emotioneel welzijn.


4. Meer in je eigen kracht: De moodmeter stelt jou in staat om de controle over jouw emotioneel welzijn in eigen hand te nemen. Door een instrument te gebruiken dat emotionele zelfevaluatie en regulatie faciliteert, ontwikkel je een gevoel van regie over jouw emoties, wat leidt tot een groter gevoel van empowerment en autonomie.


5. Ondersteuning en verbinding: De moodmeter kan ook zorgen voor ondersteuning en verbinding. Terwijl je de moodmeter gebruikt, kun je jouw emotionele ervaringen delen met anderen, wat open en eerlijke gesprekken over emoties faciliteert en een ondersteunende gemeenschap creëert.


6. Persoonlijke groei: De moodmeter draagt bij aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Door de MoodMeter regelmatig te gebruiken, kun je jouw emotionele vooruitgang in de loop van de tijd volgen, gebieden voor verbetering identificeren en werken aan het verbeteren van jouw emotioneel welzijn.


Door de moodmeter in jouw leven te integreren, kun je waardevolle inzichten verkrijgen in jouw emotionele ervaringen en proactieve stappen zetten om jouw algehele welzijn te verbeteren.

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us