Succes verhalen

"Ik loop mezelf nu minder snel voorbij."
Ik had schrik tegen een burnout aan te lopen in m’n eigen zaak. Lang hield ik mezelf voor: “Morgen zal het wel beter gaan.” Door met Fré te gaan werken en daarmee uit m’n comfortzone te komen heb ik mezelf wel tegoei leren kennen. Dat muurtje om me heen is stap per stap gesloopt waardoor ik me nu meer kan openstellen naar anderen toe. En toch zet ik mezelf eindelijk op de eerste plaats en loop ik mezelf dus minder snel voorbij. Die betere verhouding zorgde echt voor een kwalitatiever leven.
Evi Van Rompuy - Inarto Architecten 
"Het helpt ECHT."
Fré drukt je wel met de neus op de feiten. En ja, dat helpt wel echt!


Nick Heremans - Heremans Ramen
“Neen” zeggen.
Na onze 1e sessie was het me al duidelijk: meer “neen” zeggen en dingen uitbesteden. Dat alleen al gaf me een pak meer rust en tijd.
Nathalie Van Dijk - Van Dijk Transport
"Als een pletwals door het leven geraast..."
"Ik verkocht m'n bedrijf en was heel hard zoekende. Wat wilde ik nog aanvangen met m'n leven? Ik was als een pletwals door het leven geraast. Altijd maar werken. Ondertussen gescheiden en m'n dochter niet zien opgroeien. Nu woont ze in het buitenland en heb ik spijt dat ik er niet meer ben geweest voor haar. Door de coaching met Fré heb ik weer doelen. Het ervaren van richting voelt heel fijn aan.”
Paul Versweyveld - Transportgroep T. PH & Van Dijk
"Ik heb mezelf opnieuw heruitgevonden."

Door met Fré samen te werken heb ik toch wel het gevoel mezelf opnieuw te hebben heruitgevonden. Ik heb terug meer contact gezocht met m’n kinderen maar ook met groepen tot welke ik wilde behoren. Ook ben ik meer beginnen luisteren naar anderen en onbaatzuchtige dingen beginnen doen. Dit samen met het kunnen en vooral durven aangeven van m’n grenzen maakt dat ik m’n vlammetje terug voel branden.
Heidi Paeshuyse - Paeshuyse 

Consulting

"Ik kwam niet toe aan hobby's..."

Ik voelde me, voor ik Fré contacteerde, futloos, moe, niet goed in m’n vel. Sliep slecht 's nachts. 

Mijn dag zag er ook steeds hetzelfde uit: de klok rond werken en mij erna nog bezighouden met, zoals ze zeggen, de was en de plas.

Ontspanning of een hobby kwamen er bij mij zelden aan te pas. Nu heb ik ook weer andere doelen, besteed meer tijd aan m'n gezin, durf voor mezelf te kiezen... Ik kan beter omgaan met stress en tegenslagen. Ben ook rustiger en zekerder van mezelf omdat ik nu veel beter weet wie ik ben, waar ik voor sta en nog naartoe wil met m'n leven. 

Marjan Thys - Biscuiterie Thijs 

"Klinkt interessant...

Tell me more, please."